Netwerkborrel : passief inkomen, hoe doe je dat ?

netwerkborrelpassief inkomen, hoe doe je dat ?

Breda Business Park, Lijndonk 4

18 NOVEMBER 2019 van 19:30u tot 21:30u

reserveer je plek

Roel van Heel

Adviseur, Auteur & Spreker

ready for the next step ?

Voor wie is deze netwerkborrel ?

Je hebt veel gehoord en gezien over “online gaan” met je bedrijf. Je ziet verschillende weggevers voorbij komen, maar ook dat er veel webinars en online trainingen worden gegeven. Het zijn manieren om jezelf er even tussen uit te halen, dat je klanten alvast dingen kunnen leren zonder dat het jou tijd kost. Op die manier kun je heel veel mensen tegelijkertijd helpen zonder dat jouw agenda vol loopt. Maar vooral… het is een vorm van passief inkomen.

Wat is het geschikte moment om online te gaan ? Wat kun je het beste wel doen en wat kun je beter laten ? Hoe kun je deze stap zetten zonder dat het je veel tijd en geld kost ? In deze netwerkborrel sparren we samen over deze stap.

Ben je klaar voor de “next step” ? Zou je graag ook online trainingen willen aanbieden maar weet je nog niet zo goed waar je beginnen moet ?

Wat gaan we doen ?

je agenda zit vol met afspraken, maar toch wil je verder groeien. Hoe?

Je hebt het nu al druk maar je zou graag nog verder willen groeien met je bedrijf. Hoe pak je dat aan ? Waar liggen de mogelijkheden ? En hoe doe je dat nu je agenda bijna overloopt?

je weet dat je nu ook klanten moet gaan werven die jou nog niet kennen. Hoe pak je dat aan ?

Via de mond-op-mond reclame krijg je klanten die je al kennen. Maar om verder te groeien, zul je ook mensen moeten aantrekken die je nog niet kennen. Hoe pak je dat aan ?

trouwe fans maken door iets weg te geven, wat geef je dan weg ?

Je maakt nieuwe klanten enthousiast door ze laagdrempelig te inspireren en te motiveren door iets gratis weg te geven. Klanten die echt blij zijn met wat je doet, willen geen twee weken wachten totdat ze jou in levende lijve spreken.

offline en online activiteiten, waar ligt de balans ?

Ben jij iemand die voornamelijk offline werkt ? Of zou je graag online activiteiten willen doen ? Waar ligt de balans ? Doe jij nu nog je activiteiten 1-op-1 en houdt iets je tegen om het in groepen te doen of online ?

1-op-1 sessies, groepstrainingen, online… wat komt er eerst ?

We sparren samen over de verschillende mogelijkheden om je werkzaamheden op te schalen. Hoe je dat het beste kan aanpakken.

Wat levert deze trainingsdag jou op ?

Samen met andere ondernemers ga je sparren over deze onderwerpen. Sommige ondernemers zullen laaiend enthousiast zijn over online gaan en passief inkomen verdienen. Anderen twijfelen en vinden online gaan minder persoonlijk. Waar ligt voor jou de grens ?

Andere ondernemers denken dat het ontzettend veel werk is om online te gaan omdat je dan ook veel trainingen moet ontwikkelen. Er kunnen veel redenen zijn die je tegenhouden.

Na de netwerkborrel:

  • ga je naar huis met een concreet stappenplan in je hoofd die je kan volgen in je eigen tempo. 
  • weet je wat je nog nodig hebt om succesvol online te kunnen gaan
  • heb je een beeld hoe eenvoudig een online training al kan zijn en dat jij dat nu ook al kan doen
  • krijg je de kans om je allereerste online training neer te zetten !

Over Roel van Heel

Ik ben Roel van Heel. Bijna twintig jaar lang heb ik als consultant in de IT wereld gewerkt. Ik werkte daar aan vele websites voor veel grote bedrijven, waaronder de ANWB, Telfort, Rabobank en de SNS Bank. Later heb ik samen met mijn vrouw Sandra een eigen coachingsbedrijf opgezet waar ik mensen help die het roer willen omgooien na een periode van drukte, stress of ziekte. Juist mijn kennis van beide werelden maken mijn diensten zo waardevol. Als coach weet ik hoe jouw klant denkt en wat wel en niet werkt. Als technicus weet ik hoe de systemen die achter je website zitten in elkaar gezet moeten worden.Binnen Intense Websites ga ik dus verder dan alleen het maken van een website. Ik denk met je mee en help je om een juiste strategie op te zetten die ook echt gaat werken voor jouw klant.  Ik help je om vanuit zijn ogen naar je diensten te kijken en om een grote groep mensen te bereiken die allemaal trouwe fans worden van jouw diensten.

Vind je het prettig dat ik, gratis, alvast een half uurtje meekijk naar jouw situatie ?