Trainingdag : “de eerste stappen naar jouw success met een converterende website”

trainingsdag:de eerste stappen naar jouw succes met een converterende website

Breda Business Park, Lijndonk 4

23-11-2019 van 10:00 tot 17:00u

Roel van Heel

Consultant

ready for the next step ?

Voor wie is deze trainingsdag ?

Je hebt een enorme passie voor jouw vak en je bent razend enthousiast over jouw aanbod. Jij hebt het meest geweldige product en je praktijk loopt al redelijk vol met klanten. Je klanten zijn enthousiast en via mond-op-mond reclame vul je jouw praktijk.

Toch merk je dat de mond-op-mond reclame minder wordt omdat iedereen je al kent en bijna iedereen wel eens is langs geweest in jouw praktijk. Je bent op zoek naar de volgende stap om nog meer mensen te bereiken. Misschien denk je aan groepstrainingen of om iets online te gaan doen, zodat jij je workshops en je lezingen nog beter kan vullen.

Er is heel veel mogelijk, je hebt ook al veel gezien en gelezen, maar je weet nog niet zo goed hoe je dat zelf voor jouw eigen, specifieke situatie moet toepassen. Het kost je ook behoorlijk veel tijd om dat uit te zoeken, laat staan om het te implementeren. Toch wil je op korte termijn grote stappen zetten.

Ben je klaar voor de “next step” ? In een dag tijd krijg je van mij een basisplan met logische vervolgstappen. Een plan die je op je eigen gemak en op je eigen tempo thuis kan uitwerken.

Wat gaan we doen ?

​hoe stap je succesvol uit de “friends & family” fase ?

In deze fase groeit en bloeit je praktijk op basis van mond-op-mond reclame. Maar op een gegeven moment is de rek eruit en zul je iets anders moeten doen om je praktijk blijvend te laten groeien en bloeien.

wat is voor jouw de meest logische vervolgstap ?

Er zijn veel mogelijkheden om een meer landelijke aanpak te gebruiken. Welke aanpak past het beste bij jou en belangrijker nog… welke vorm spreekt jouw klant het meeste aan ?

hoe bereik je klanten die je nog niet kennen ?

Klanten die via mond-op-mond reclame je praktijk binnenwandelen kennen jou al. Maar hoe ga je te werk met klanten die je nog niet kennen ? Hoe maak je van die klanten trouwe fans ?

wat is er nodig voordat je jouw website weer aanpast ?

Je kan klakkeloos je website gaan aanpassen in de hoop dat die je nieuwe plannen beter ondersteunt, maar misschien is het beter om eerst even terug naar de tekentafel te gaan. Met een goed strategisch plan zet je meteen een goede website neer.

wanneer is het de juiste tijd om aan een groepstraining te denken ?

Wat is jouw eerste stap…? Ga je meteen beginnen aan een groepstraining en is het daar nu wel de juiste tijd voor ?

wanneer begin je aan een online training ?

Veel mensen denken aan passief inkomen, geld verdienen zonder dat jij nodig bent. Begin echter niet te vroeg aan een online training, maar op het juiste moment, wanneer jij er klaar voor bent.

Wat levert deze trainingsdag jou op ?

We gaan samen aan de slag en ik laat je zien welke stappen je in welke volgorde moet nemen om succesvol deze stap te kunnen zetten.

Je komt misschien blanco deze trainingsdag in, maar je gaat naar huis met concrete handvatten en een basisplan die je thuis verder zelf kan uitwerken tot in de details.

  • je gaat met een concreet basisplan naar huis die je thuis op je eigen tempo en in je eigen tijd kan uitwerken
  • je leert op een andere manier te denken en om een strategie uit te stippelen die beter bij de beleving van je klant past
  • het is heel waardevol om met andere ondenemers te sparren, zodat je weet dat je niet alleen bent en jij je kan laten inspireren en motiveren
  • je leert om nog meer vanuit de beleving van je klant te werken, waardoor je bijna vanzelf nog meer trouwe klanten krijgt

Over Roel van Heel

Ik ben Roel van Heel. Bijna twintig jaar lang heb ik als consultant in de IT wereld gewerkt. Ik werkte daar aan vele websites voor veel grote bedrijven, waaronder de ANWB, Telfort, Rabobank en de SNS Bank. Later heb ik samen met mijn vrouw Sandra een eigen coachingsbedrijf opgezet waar ik mensen help die het roer willen omgooien na een periode van drukte, stress of ziekte. Juist mijn kennis van beide werelden maken mijn diensten zo waardevol. Als coach weet ik hoe jouw klant denkt en wat wel en niet werkt. Als technicus weet ik hoe de systemen die achter je website zitten in elkaar gezet moeten worden.Binnen Intense Websites ga ik dus verder dan alleen het maken van een website. Ik denk met je mee en help je om een juiste strategie op te zetten die ook echt gaat werken voor jouw klant.  Ik help je om vanuit zijn ogen naar je diensten te kijken en om een grote groep mensen te bereiken die allemaal trouwe fans worden van jouw diensten.

Vind je het prettig dat ik, gratis, alvast een half uurtje meekijk naar jouw situatie ?